Agamek12, :szeroki_usmiech
Czy zna ktoś jakieś fajne kwaterki w Bieszczadach????
Zwiń
X
-
delanopl, Daj namiary na PW może się zrobi spota wyjazdowego.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Agamek12, rozmawiałem ze znajomym, ale on ma namiary tylko na domy wczasowe / hotele. Generalnie jak chcesz niedaleko jeziora to szukaj w miejscowościach koło Soliny - Bóbrka, Łobozew Górny i Dolny, Orelec, Myczkowce. Tam w praktycznie każdej chałupie jest agroturystyka. Trzeba natomiast uważać, żeby nie wpakować się do nowego gospodarstwa - w Bóbrce jest takie, są domki, ale drzew i krzewów naokoło zero - nie zdążyły jeszcze wyrosnąć. Domki na południowym stoku, w lecie patelnia i ani skrawka cienia.
Zamieszczone przez bobasekuwaga OT:
dla globtroterów polecam wizytę w chacie socjologów w masywie otrytu
nie ma tam dojazdu, apartamentów, telefonu, itp
jak byłem tam ostatni raz w 91 to nie było też prądu i wody z kranu, ale było źródełko i grupa "pozytywnie zakręconych"
p.s.
nie prowadzą działalności turystycznej, ew. udzielają doraźnej pomocy typu miejsce do spania na podłodze, czy wino lub browar jak ktoś pada z pragnienia
[ Dodano: Sro 20 Mar, 13 19:34 ]
Zamieszczone przez phonemandelanopl, Daj namiary na PW może się zrobi spota wyjazdowego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanPoszukajcie sobie Arłamów, tam internowali Wałęsę. Teraz tam budują wspaniały hotel w III kwartale 2013 otwarcie. http://arlamow.pl/Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
w Solnie może być ciężko ze spokojnym miejscem bo to oblegana miejscowość i niekoniecznie jest tam bezpiecznie w weekendy w szczycie turystycznym. proponowałbym południowe wybrzeża Zalewu. cisza, spokój, wzorowe zadupie :-)
jeśli nie musi być Solina, to polecam domki ośrodka Zelmer w Bystrem k. Baligrodu. niedrogo, warunki znośne, do dyspozycji basen, sauna, siłownia, knajpa itp więc kobieta nie będzie skwierczeć że na wygwizdowie jest ;-)Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz